Loterijen in het buitenland

Loterijen buitenland

Loterijen buitenlandLoterijen buitenland hoe zit dat? Natuurlijk zijn loterijen niet alleen populair in Nederland. Ook het buitenland herbergt vele loterijen, waaraan zowel maandelijks, wekelijks en zelfs dagelijks kan worden meegedaan. Wereldwijd gezien spelen iedere maand tientallen miljoenen mensen mee. Allen hopen zij op die ene prijs, de jackpot.

  • Ook het buitenland kent vele loterijen
  • Meespelen kan makkelijk hier
  • Enorme prijzen kunnen er gewonnen worden
  • Veel Nederlanders gingen je voor en wonen grote prijzen
  • Meespelen met groepen om extra veel kans te maken

 

 

Welke loterijen zijn er?

Betrouwbare buitenlandse loterijenIn Amerika heeft men de alom bekende Mega Millions Jackpot. Deze jackpot heeft een enorme jackpot van soms wel 390 miljoen dollar. In 2007 ging deze jackpot eruit. Het was het hoogst gewonnen bedrag ooit. Andere buitenlandse loterijen zijn de Amerikaanse Powerball en de Italiaanse SuperEnalotto. Met prijzen van vele miljoenen euro’s zijn ze erg populair.

 

Meedoen aan buitenlandse loterijen

Als je er voor kiest om eens mee te spelen met een buitenlandse loterij, dan moet je zeker Lotter.com eens bezoeken. Deze website biedt een groot overzicht van alle buitenlandse loterijen, waaronder ook de Duitse Lotto en Euromillions. Je meldt je aan op de site en meespelen is daarna gemakkelijk. Al veel Nederlanders gingen je voor en beproeven reeds hun geluk in het buitenland.

 

En die loterij in Spanje?

Meespelen met loterijen in het buitenlandIn Spanje bestaat de loterij Él Gordo, wat de dikke betekent. Het is een enorme jackpot, waar alle Spanjaarden, maar ook buitenlanders, ieder jaar weer van dromen. Tickets kopen kan bijna op iedere straathoek en iedereen doet dit dan ook. Ook deze loterij geeft prijzen weg van 100 miljoen en meer.

 

Grootste buitenlandse loterij

In Nederland zijn loterijen al best wel groot en populair. Maar Nederland is natuurlijk niet zo heel erg groot als je dat vergelijkt met sommige andere landen. Neem bijvoorbeeld Amerika, dit land heeft meer dan 300 miljoen inwoners. Het is dan ook niet zo gek dat hier de grootste loterijen vandaan komen. Meer inwoners betekent meer deelnemers en dit heeft weer tot gevolg dat de jackpots extreem hoog zijn. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om hier vanuit je luie stoel in Nederland aan mee te doen.