Lotto Super Zaterdag

Lotto Super Zaterdag is een speciale trekking van de Lotto op elke laatste zaterdag van de maand. Wat houdt dit precies in en hoe kun je er optimaal van profiteren. Lees hieronder alle informatie over deze extra trekking van de Lotto op deze Zaterdag en maak extra veel kans op miljonair worden.

Lotto meespelen loten kopen

Wat is de Super Zaterdag van Lotto

Super Zaterdag Lotto

Iedere laatste zaterdag van de maand kent de Lotto een extra trekking. Door deze extra trekking wordt de zaterdag Lotto Super Zaterdag genoemd. Normaal gesproken vindt er elke zaterdag een trekking plaats. De prijs per lot bij de Lotto is €2. Deze extra trekking kost dan ook €2 euro extra als je hier mee wilt spelen. Op de Super Zaterdag van Lotto maak je dus twee keer kans op grote miljoenenprijzen. De werking is het zelfde als bij normale trekkingen, evenals de winkans.

Jackpot Lotto

De jackpot van de lotto start op minimaal 7,5 miljoen euro. Wordt de jackpot niet gewonnen dan gaat deze mee naar de volgende trekking. De trekking hiernavolgend wordt dan dus een stuk hoger. Voorheen was het zo dat na maximaal 12 trekkingen de jackpot gegarandeerd viel. Tegenwoordig kent de Lotto dit niet meer en zo kan de jackpot oplopen tot astronomische hoogte. de hoogste jackpot ooit bij de Lotto bedroeg 36 miljoen euro en werd verdeeld over twee deelnemers. Zij moeten beide 18 miljoen euro op hun rekening laten bijschrijven.

Extra trekking Lotto

Op de Super Zaterdag van de Lotto heb je dus twee keer kans op de jackpot. Valt de jackpot bij de eerste trekking niet dan wordt deze automatisch hoger bij de tweede trekking. Normaal gesproken gaat de jackpot bij de trekking de week hierna omhoog als hij niet wordt gewonnen maar na de tweede trekking van de Super Zaterdag werkt dit anders. De zaterdag die hierop volgt blijft de jackpot op de zelfde hoogte staan als bij de laatste trekking van de Super Zaterdag van de Lotto.

De Super Zaterdag bij LottoExtra prijzen

Naast de geldprijzen die er altijd zijn te winnen bij de Lotto kent deze speciale trekking nog extra prijzen. Deze prijzen zijn vaak in de vorm van gadgets en overige materiële prijzen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een crosstrainer, een scooter of een Apple pakket. Dit maakt deze extra trekking op de Lotto Super Zaterdag extra leuk om mee te spelen!