1 oktober trekkingOok dit jaar komt de Staatsloterij met een 1 oktober trekking. De hoofdprijs het winnen van € 10.000 elke maand en dat 30 jaar lang. Je krijgt dan iedere maand belastingvrij € 10.000 op je rekening gestort. De prijzen in de Staatsloterij worden allemaal netto uitgekeerd dus je betaalt er geen kansspelbelasting over. Speel je mee met een 1/5 lot mee dan win je voor 30 jaar lang elke maand € 2.000. Net als bij andere trekkingen kun je eigen eindcijfers bepalen.

Staatslot kopen droomslaristrekking

Winkans 1 oktober trekking

De hoofdprijs bij de 1 oktober trekking valt gegarandeerd. Er wordt alleen uit verkochte loten geloot. Win je op basis van een heel lot dan ben je de enige gelukkige winnaar en hoef de hoofdprijs niet te delen. Heb je een 1/5 lot gekocht dan win je € 2.000. De kans bestaat dat hiervan meerdere loten zijn verkocht. Er zijn in dit geval dan ook meerdere gelukkige winnaars mogelijk. Omdat de overige prijzen gelijk zijn aan een normale trekking en er uitsluitend wordt geloot uit verkochte loten is ook bij de 1 oktober trekking de winkans 1 op 2. Dit is dezelfde winkans als bij een reguliere trekking.

Waarom meespelen?

Waarom zou je met deze 1 oktober trekking van de Staatsloterij meespelen?

  • Grootste winkans loterijen (1 op 2)
  • Kans op de hoofdprijs, € 10.000 per maand
  • Gratis lot bij automatisch meespelen
  • Alleen meedoen of met een groep
  • Zelf je eindcijfer bepalen
  • Grootste prijzenpot van Nederland

1 oktober trekking

Groepsspelen 

Ook bij de extra trekking op 1 oktober kun je met groepsspelen meedoen met een groep collega’s, familie of vrienden. Het werkt als volgt. Je stelt eerst via de site van de Staatsloterij een groep samen. Daarna bepaal je de inleg per persoon, dit is minimaal € 7,50. Van de totale inleg koop je loten, hoe groter de groep en hoe hoger de gezamenlijke inleg hoe meer loten je kunt kopen. Het is extra leuk om samen te winnen.

Bekijk ook: Prijzenmarathon Vriendenloterij