Loterijen vergelijkenNaast de winkans per loterij geeft vergelijkloterij.nl ook een handig overzicht met acties van de beste loterijen van Nederland. Vaak geeft een loterij bij het kopen van loten extraatjes weg, bijvoorbeeld in de vorm van gratis loten of cadeaubonnen.

 

VriendenLoterij Kerstactie 

Vriendenloterij kerstactieOok dit jaar heeft de Vriendenloterij een hele leuke actie rond de kerst. Je krijgt direct 120 euro stoptegoed. Dit kun je besteden bij de Mediamarkt, Rituals, Thuisbezorgd en Ici Paris XL. Je steunt ook het goede doel MetaKids. Stichting Metakids zet zich in voor deze kinderen met een metabole ziekte, ook wel een stofwisselingsziekte genoemd. In december gaat de autojackpot er ook gegarandeerd uit. Je maakt dus extra grote kans op een mooie auto. De hoofdprijs is maar liefst €420.000. In januari 2018 is dit zelfs €2.000.000.

Vriendenloterij Prijzenmarathon winkans 1 op 2

 

BankGiro Loterij : Prijzenrad

Prijzenrad bankgiroloterijMaak nu gratis kans op € 25.000. Bij de nieuwe actie van de BankGiroLoterij win je nu gegarandeerd een prijs als je me gaat doen. Bij aanmelding draai je aan een rad en weet je direct wat je hebt gewonnen. Dit kan een geldprijs zijn die wel kan oplopen tot maar liefst € 25.000. Je hebt ook kans op lage geldprijzen zoals € 5.000 of € 50. Andere prijzen zoals waardebonnen of cadeaukaarten behoren ook tot de mogelijkheden. Je doet dan ook automatisch mee met deze populaire loterij waar je heel erg veel mooi prijzen kunt winnen.

Bankgiroloterij actie

 

 

Actie Lotto: 3 maanden 50% korting

korting Lotto reischequeDe eerste drie maanden ontvang je een korting van wel 50% als je mee gaat spelen met de Lotto. Hierdoor speel je al mee voor maar €1. Hier hoef je verder niets voor te doen. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een geweldige reis door middel van een reis cheque ter waarde van €10.000. Alle reden dus om mee te gaan spelen voor hele hoge geldprijzen. Je speelt al mee vanaf €2 en Lotto heeft een winkans van 1 op 5,7. Daarnaast vindt er wekelijks minimaal een trekking plaats.

Lotto actie

Postcode Loterij: PostcodeKanjer 2018

Postcodekanjer 2018De PostcodeKanjer van 2018 staat voor de deur. Met de grootste jackpot ooit kun je het nieuwe jaar wel heel goed beginnen. Als je nu mee gaat spelen maak je direct gratis kans op €50.000. Je ziet direct of je gewonnen hebt. Daarnaast maak je kans op bedragen variërend van €250 tot €25.000. Daarnaast speel je de eerste maand ook nog eens gratis mee. Je maakt ook gewoon kans op de reguliere prijzen. Je speelt mee voor de wekelijkse straatprijs en maak je kans op een mooie auto. Mis dus geen trekking en ga automatisch meespelen!

Actie postcode loterij