buitenlandse loterijenIs het mogelijk om in Nederland mee te spelen met buitenlandse loterijen? Dat is het zeker! Speel mee met de grootste en leukste loterijen uit de hele wereld en maak kans de hoogste jackpots en vele andere prijzen. Hier lees je er alles over. Elke buitenlandse loterij heeft zo zijn voor en nadelen als het gaat om jackpot, lotprijs en aantal trekkingen. Vergelijk ze hieronder en kies de leukste buitenlandse loterijen uit om mee te spelen.

Buitenlandse loterijen in Nederland

Loterijen in het BuitenlandJe hoeft nu niet meer de deur uit om mee te gaan spelen met buitenlandse loterijen. Op de site thelotter.com kun je een account aanmaken en mee gaan spelen bijna elke loterij waar dan ook. Je kunt betalen met je creditcard en Ideal. Het leuke is dat je per trekking mee kunt spelen maar ook een abonnement af kunt sluiten.

De leukste buitenlandse loterijen

Bekijk hieronder een selectie van de leukste loterijen uit het buitenland.

Powerball

amerikaanse loterijPowerball is de grootste loterij van de wereld. Deze Amerikaanse loterij kent de grootste jackpot die ooit is uitgekeerd. In 2016 wonnen drie personen gezamenlijk meer dan 1,5 miljard. Met een winkans van ongeveer 1 op 25 is Powerball ook eens een van de loterijen uit het buitenland met de grootste winkans.

Mega Millions

Amerikaanse loterij Mega MillionsMega Millions is een Amerikaanse loterij die naast Powerball de grootste loterij van Amerika vormt. Met een gemiddelde winkans van 1 op 14,7 is de winkans een stuk groter dan bij het Amerikaanse broertje. Elke week vinden er twee trekkingen plaats.

Duitse Lotto

duitse loterijDe Duitse Lotto, oftewel 6 aus 49, is de populairste loterij in Duitsland. Elke week maak je twee keer kans op mooie geldprijzen. De Jackpot kan oplopen tot tientallen miljoenen euro’s. Trekkingen vinden plaats op woensdag en zaterdag.

SuperEnalotto

italiaanse-loterijDe bekendste loterij van Italië is SuperEnalotto. Hoewel de winkans misschien niet de grootste ooit is kan het toch zeer interessant zijn om mee te spelen in deze Italiaanse loterij. Er vinden namelijk maar liefst drie trekkingen per week plaats. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag maak je weer kans op hele grote geldprijzen.

Euromillions

Dit is misschien wel de grootste loterij uit Europa. Euromillions heeft veel Europese deelnemende landen en de jackpot kan oplopen tot meer dan 100 miljoen euro. De maximale jackpot bij Euromillions is 190 miljoen euro. Met twee trekkingen per week is dit ook een hele snelle loterij.

Eurojackpot

De Eurojackpot is meer een internationale loterij dan een buitenlandse loterij. Dit komt omdat de Eurojackpot ook officieel in Nederland actief is. De Nederlandse loterij organiseert deze loterij in Nederland. De Eurojackpot heeft 17 deelnemende landen die allemaal uit Europa afkomstig zijn.