Postcodekanjer 2018

De PostcodeKanjer 2018 van de Postcode Loterij is een van de grootste jackpots in Nederland als het gaat om loterijen. Een aantal keren per jaar deelt de Postcode Loterij aan een postcode in Nederland een miljoenen bedrag uit. De hoogste jackpot gaat er ieder jaar op 1 januari uit, ook dit jaar kun je maar met je buren miljonair worden. Elk jaar nadat alle feestdagen achter de rug zijn komt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag een hele wijk gelukkig maken miljoenenprijzen. Dit wordt uitgebreid uitgezonden op televisie en de spanning loopt de gehele maand december op met als hoogtepunt de bekendmaking op nieuwjaarsdag.

 

Hoe werkt de PostcodeKanjer 2018

In de basis werkt het vrij gemakkelijk. Er wordt een postcode geloot en deze postcode verdeelt het grootste gedeelte van de miljoenenprijs. Heb je de hele postcode goed, vier cijfers en twee letters, dan wordt de helft van de totale miljoenenprijs over jouw postcode verdeelt. De andere helft wordt verdeelt over de deelnemers met alleen de juiste cijfers. Niet iedereen wint een gelijk deel van de PostcodeKanjer 2018. Het deel wat je kunt winnen hangt af van twee factoren:PostcodeKanjer spelen

  1. Aantal loten waarde je meespeelt
  2. Het gespaarde aantal Kanjerpunten

Je kunt altijd voor een trekking eenmalig loten kopen. Komt er een PostcodeKanjer aan dan is het mogelijk hiervoor extra loten te kopen om je aandeel in de hoofdprijs te vergroten. Daarnaast spaar je door automatisch mee te spelen Kanjerpunten. Deze punten verzamel je bij elke trekking van de Postcode Loterij. In totaal zijn zijn er jaarlijks 14 trekkingen waarbij je deze punten kunt sparen. Hoe meer Kanjerpunten je hebt gespaard hoe groter je aandeel is in de jackpot. Het loont dus zeker om het gehele jaar door automatisch mee te spelen met de Postcode Loterij.Wordt miljonair met je postcode

 

Geschiedenis PostcodeKanjer

De PostcodeKanjer bestaat sinds 1996 en heeft bij de Postcode Loterij de grootste hoofdprijs. Meerdere keren per jaar valt de hoofdprijs op een postcode in Nederland. De grootste valt elk jaar op nieuwjaarsdag. Op 1 januari wordt er elk jaar een enorm groot geldbedrag verdeelt over een postcode in Nederland. Dit is inmiddels een traditie waarbij bijna heel Nederland aan de buis gekluisterd zit. Bij de PostcodeKanjer 2016 werd er in totaal bijna 50 miljoen euro verdeelt in Sittard. Heb je niets gewonnen in de Oudejaarsloterij dan heb je de volgende dag alweer meteen kans op een andere enorme geldprijs.

 

Waarom meespelen met de PostcodeKanjer 2018?

De spanning is voor mensen een goede reden mee te gaan spelen. Het dromen over een mooi geldbedrag om alle wensen mee te kunnen vervullen. Het maakt het kijken naar de uitzending op nieuwjaarsdag ook een stuk leuker. De belangrijkste reden voor veel mensen om mee te doen is om achteraf geen spijt te krijgen. Het zal je maar gebeuren, de hoofdprijs valt op jouw postcode en je hebt niet meegedaan. De hele buurt is ineens miljonair behalve jij. Ga dus automatisch meespelen zodat je niet de kans loopt om achteraf spijt te krijgen.  Wordt dus snel lid en speel mee met de PostcodeKanjer!