Oudejaarsloterij 2016 Staatsloterij

Ook dit jaar komt de staatsloterij weer met een spectaculaire trekking, de Oudejaarsloterij 2021. Op oudejaarsavond wordt de spanning opgebouwd en vlak voor het nieuwe jaar worden de uitslagen bekend gemaakt. Er zullen weer nieuwe miljonairs bij komen door de Oudejaarstrekking. De hoofdprijs is weer de jackpot van maar liefst € 30 miljoen. Deze jackpot valt bij de oudejaarstrekking ook nog eens gegarandeerd.

oudejaarsloterij 2021

Loten Oudejaarsloterij 2021 kopen

Vanaf 18 november kun je loten kopen voor deze trekking. Dit kan natuurlijk bij de plaatselijke sigarenboer maar het kan tegenwoordig ook heel gemakkelijk online. Bij het online kopen van je loten kun je het winnende lot niet kwijtraken en de gewonnen prijs wordt automatisch op je rekening gestort. Wil je de trekking niet missen, ga dan automatisch meespelen. Je mist dan nooit een trekking van de Staatsloterij.

Oudejaarstrekking 2021 staatsloterij

Jackpot Oudejaarstrekking 2021

Het totale prijzenpakket is gelijk aan de normale trekkingen van de Staatsloterij. Er is echter een uitzondering, dit betreft de hoofdprijs van de trekking. In plaats van de oplopende jackpot is de hoofdprijs bij de oudejaarstrekking € 30 miljoen. Daarnaast kun je ook een miljoen winnen als je daar het winnende lot voor hebt gekocht. Kleinere prijzen win je als de laatste eindcijfers goed hebt. Naast de geldprijzen zijn er ook andere prijzen te winnen. Ook dit jaar kun je 250 mini’s winnen. Houd deze site in de gaten als je wilt weten of deze prijs er ook dit jaar weer uit gaat.

Winkans Oudejaarstrekking 2021

De winkans bij de oudejaarsloterij is net als bij normale trekkingen ongeveer 1 op 2. Je kan al winnen als je alleen het laatste cijfer goed hebt.Het verschil met normale trekkingen zit hem in dat de hoofdprijs van € 30 miljoen gegarandeerd valt. Daarnaast is de prijs van een lot bij de oudejaarsloterij € 30. De kans op het winnen van de hoofdprijs is 0,00002%. De kans lijkt niet zo groot maar er is iemand die er met miljoenen vandoor gaat, deze persoon had evenveel kans als jij. Er bestaan bij de oudejaarstrekking geen 1/5 loten maar wel halve loten. Deze halve loten kosten logischerwijs € 15. Er bestaat dus de kans dat de € 30 miljoen wordt verdeeld over twee halve loten. Dit gebeurde ook bij de trekking van 2015.

Oudejaarsloterij 2021 uitslag

De uitslag van de Oudejaarsloterij is vrijwel direct na de trekking te vinden op de site van de Staatsloterij. Ook kun je op teletekst pagina 500 de uitslag vinden. Kun je niet wachten totdat de uitslag op internet of teletekst wordt gezet dan kun je de uitzending van de trekking live bekijken op RTL 4 op oudejaarsavond.

winkans oudejaarstrekking 2016