VriendenloterijBij de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op een ton. Het paradepaardje van de VriendenLoterij is toch de belevingsprijs, dit kan zijn in de vorm van uitjes, gadgets of andere leuke prijzen. De 7 beste redenen om mee te gaan spelen vind je hieronder. Uiteraard zijn de hoofdprijzen grote geldprijzen. Daarnaast steun je verschillende goede doelen. Er zijn vaak acties, zoals bijvoorbeeld de Prijzenmarathon of de Eredivisie actie, hierbij zijn extra prijzen te winnen.

 

Hoe werkt het

Het werkt als volgt. Je speelt mee met je mobiele telefoonnummer als lotnummer. Hierbij kun je al winnen als de laatste 5 cijfers van je nummer juist zijn. De trekking vindt maandelijks plaats en wordt op de negende dag van de maand er op volgend bekendgemaakt. Deelnemen kan al vanaf 13,50 euro en je steunt hiermee ook nog eens goede doelen!

Vriendenloterij informatie

Jackpot

De VriendenLoterij heeft een zeer uitgebreide prijzenpot. Elke trekking maak je kans op de hoofdprijs van €100.000. Er worden ook andere, iets minder grote, geldprijzen uitgekeerd. Maar deze loterij staat vooral ook bekend om de belevingsprijzen. Zo kun je bijvoorbeeld dagjes uit winnen, gadgets en veel andere leuke prijzen. Iedere trekking worden er ruim 100.000 prijzen verloot.

Vriendenloterij winkans

Speel je automatisch mee dan maak je ook nog eens kans op extra prijzen in de app en bouw je spaarpunten op om in december een extra groot geldbedrag te winnen.Een grote trekpleister is wel de autojackpot. Elke maand wordt er getrokken om meerdere Volkswagen Polo’s te verloten. Deze vallen niet gegarandeerd. Mochten deze een trekking niet vallen dan schuiven ze door naar de volgende trekking. Minimaal eenmaal per jaar worden alle auto’s gegarandeerd verdeeld onder de deelnemers. Dit is het moment dat de autojackpot gegarandeerd valt.

 

Hoe groot is de winkans

Winnen met je mobieltje

De winkans is ongeveer 1 op 4. Berekend over 2015 zijn er respectievelijk ruim 1,6 miljoen prijzen verloot. Gemiddeld speelden er per trekking 453.000 deelnemers mee. Van deze deelnemers vielen er per trekking gemiddeld 118.000 in de prijzen. Volgens deze berekening is er dus een winkans van ongeveer 26 %. Als je meedoet met 100 loten dan is de kans dat u met 26 loten de gelukkige winnaar wordt van een prijs.


De nieuwe app

loterij appOnlangs is er een hele leuke en handige app ontwikkelt. Deze app kun je downloaden in de Play store als je een Android telefoon hebt en in de iTunes Store als je een iPhone hebt. In deze app vind je de laatste uitslagen en kun je op de dag van de uitslag meteen zien of en wat je hebt gewonnen. Ook kun je gemakkelijk zien wanneer de volgende trekking plaats zal vinden. Deze app heeft nog meer leuks. Zo kun je elke maand het Mobigame spelen. Het is altijd een behendigheidsspelletje warbij je punten moet verzamelen. Verzamel je meer dan 100 punten dan maak je nog kans op leuke extra prijzen, zoals bijvoorbeeld iPad. Voor elke trekking kun je dit spel opnieuw spelen en je kan per keer ook vaker proberen je score te verbeteren.

Als lid heb je ook extra voordelen. Via de app kun je opgeven mee te willen doen met het ledenvoordeel en zo maak je kans gratis kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een hotelovernachting in een luxe hotel. Door automatisch mee te spelen verdien je ook Vriendenpunten. Hoe langer mee speelt hoe meer punten je spaart. Bij de trekking van december maak je dan kans op een extra grote hoofdprijs als je veel punten hebt gespaard.

 

Acties

prijzen

De VriendenLoterij staat bekend om de leuke welkomstacties. Deze acties zijn niet alleen leuk maar leveren ook echt wat op. Soms krijg je bij aanmelden een gegarandeerd geldbedrag wat minimaal €15 is en wat kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Soms geven ze ook een heel groot cadeau bij het aanmelden. Op dit moment kun je een cadeaubon krijgen ter waarde van €120. Deze kun je besteden bij bijvoorbeeld de Bijenkorf of de Mediamarkt. Dit kan natuurlijk gemakkelijk uit. Je ontvangt direct €120 euro en het meespelen kost €13,50 per trekking per lot. En dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen ook!

 

Trekkingen

Elke maand vind er een trekking plaats. Dit is vlak na het einde van de betreffende maand. op de negende dag wordt de uitslag bekend gemaakt. De uitslag is terug te lezen op de site en ook in de app. Ongeveer een week later kun je de prijs in ontvangst nemen. Er zijn ook een aantal speciale trekkingen. Zo is er in september de Prijzenmarathon. Bij deze trekking kun je extra veel leuke prijzen winnen en is de winkans ook nog eens een stuk groter, namelijk 1 op 2. In juli en november zijn er naast de reguliere maandelijkse trekkingen ook nog twee extra trekkingen. In totaal kent de Vriendenloterij 14 trekkingen per jaar.