Koningsdagtrekking 2018

Koningsdagtrekking 2018De Koningsdagtrekking van 2018 staat voor de deur. Ook dit jaar komt de Staatsloterij met deze speciale trekking op koningsdag, 27 april. Om de verjaardag van onze koning te vieren en extra glans te geven kun je weer meespelen om mooie prijzen. Niet voor niets is de Staatsloterij altijd verbonden geweest met ons koningshuis. Nu kun je bij een Staatslot kopen zelf ook nog eens goed profiteren door kans te maken op hele mooie prijzen.

Wat kost een lot

Bij normale trekkingen van de Staatsloterij kost een heel lot €15. Je hebt uiteraard dan ook de mogelijkheid om een 1/5 lot te kopen. Deze kost dan ook heel logisch €3. Deze prijzen gelden ook bij deze Koningstrakking en wijken niet af zoals bij bijvoorbeeld de Oudejaarstrekking die elk jaar op oudjaarsdag plaatsvindt. Een Straat hele loten kost ook nu €150 en een klein straatje €30.

Koningsdagloten kopen

Wat kun je winnen

Koningsdaglot kopenDe meeste prijzen zijn gelijk aan trekkingen die elke maand op de 10e plaatsvinden. Het meest in het oog springend is de magistrale jackpot bij deze speciale Koningsdagtrekking. Je kunt namelijk voor 20 jaar lang elk jaar €250.000 winnen. Dit ontvang je ook nog eens belastingvrij. Denk je eens in wat dat zal betekenen voor je in je dagelijkse leven. Elk jaar een enorm bedrag waardoor je de komende 20 jaar kunt doen wat je wilt. En als het goed doet hoef je ook daarna nooit weer aan het werk.

Winkans Koningsdagtrekking

Omdat de prijzen van een lot en de prijzen die je kunt winnen nagenoeg gelijk zijn aan normale trekkingen is de winkans ook net zo groot als bij gewone trekkingen. De winkans bij de Staatsloterij is altijd ongeveer 1 op 2. Koop je dus meerdere loten dan zal gemiddeld op 50% van de loten een prijs vallen. Ook de winkans op de fantastische hoofdprijs is net zo grootlas bij reguliere trekkingen.

Speciale actie

De staatsloterij heeft nog een speciale actie rond deze trekking. Koop je namelijk voor 21 april een of meerdere Staatsloten dan maak je ook nog eens kans op extra 100 gratis Koningsdagloten. Zo maak je nog meer kans op die hele mooie hoofdprijs. Bekijk hier alle speciale acties.