Groepsspelen StaatsloterijMeedoen met groepsspelen in de Staatsloterij en maak samen met familie, vrienden of collega’s meer kans op grote prijzen. Alleen meespelen met een straat in de Staatsloterij is best duur. Daarom is er de optie om mee te gaan spelen met een groep. Dit kun je zelf regelen maar dit kan tegenwoordig ook via de Staatsloterij. Samen met een groep speel je automatisch mee met alle trekkingen. Hoe groter de groep, hoe hoger de inleg en hoe meer loten je kunt kopen. Hierdoor wordt de kans op winnen alleen nog maar groter. Volg alle trekkingen en uitslagen in ‘mijn Staatsloterij‘.

Voordelen groepsspelen

Wat zijn de voordelen van meespelen met groepsspelen?

  • Je speelt automatisch mee
  • Mis nooit een trekking
  • Meer loten dus hogere winkans
  • Je wint samen
  • Neem de winst mee naar de volgende trekking of;
  • Betaal de winst gelijkmatig uit over alle deelnemers
  • Kies zelf je eindcijfers

Staatsloterij groepsspelen

 

 

Groepsspelen: hoe hoe meld ik me aan?

Op de site van de staatsloterij vind je onder speluitleg de titel Groepsspelen. Aanmelden voor groepsspelen kun je doen via 3 stappen:

  1. Groep samenstellen
  2. Uitnodiging maken
  3. Inloggen en bevestigen

Als je klikt op Groepsspelen kun je meteen je eigen groep samenstellen. Je kunt voor je eigen groep een leuke en treffende naam bedenken. Speel je mee met collega’s dan kun je bijvoorbeeld de naam je bedrijf of afdeling gebruiken. Maar ook Nadat je de eigen naam is ingevuld vul je de namen en email-adressen van je groepsgenoten in. Naast jezelf heb je nog minimaal één groepslid nodig. Als je alle leden hebt toegevoegd klik je naar de volgende stap, stap 2.

Bij Stap 2 kun je de inleg per persoon bepalen, je hebt keuze uit €7,50, €10, €15 en €30 per persoon per trekking. Dit bedrag zal per trekking automatisch van je rekening worden afgeschreven. Daarnaast vind je bij stap 2 de tekst die iedere deelnemer in zijn of haar mail ontvangen bij de uitnodiging. Deze tekst kun je zelf bewerken zodat je een eigen uitnodiging voor groepsspelen kunt schrijven. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld extra informatie of een uitleg. Als je dit hebt afgerond kun je verder gaan naar stap 3.

Stap 3 betreft de afronding van de uitnodiging. Hier log je in en bevestig je de groep. Wanneer je bent ingelogd kun je ook nog een avatar kiezen. Hiervoor heeft de staatsloterij tien verschillende avatars beschikbaar. Machtig vervolgens de Staatsloterij voor automatische afschrijving en bevestig de aanmelding van de groep. Als minimaal één speler in is gegaan op je uitnodiging dan kun je via een mail van de Staatsloterij de groep activeren.

Uitgenodigd voor groepsspelen?

Als je bent uitgenodigd ontvang je een email van de Staatsloterij. Wil je hier op ingaan dan klik je op ‘accepteer deze uitnodiging’. Vervolgens kom uit op de site van de Staatsloterij en als je bent ingelogd kun je kiezen of je wel of niet mee wil doen. Ook kun je hier de staatsloterij een machtiging geven om per trekking je inleg automatisch af te schrijven van je rekening. Ook uitgenodigde spelers kunnen een avatar kiezen. In mijn Staatsloterij kun je de groep bekijken en controleren hoeveel je hebt gewonnen. Speel je liever alleen mee en wil je de jackpot alleen winnen klik dan hier.

 

Winst met groepsspelen

Als je met een groep speelt, in de Staatsloterij bijvoorbeeld een hele straat, dan heb je sowieso winst. Een hele straat kost €150 en door de verschillende eindcijfers van 0 tot 9 heb je hoe dan ook €50 gewonnen. Wanneer je niets doet zal de volgende trekking al het nieuw ingelegde geld worden gebruikt voor nieuwe loten. Maar je kan er ook voor kiezen dit te verdelen over de verschillende groepsleden. Laat je het staan heb je de kans dat het potje met geld wordt uitgebouwd waardoor je steeds meer loten kunt kopen. Hierdoor heb je steeds meer kans op het winnen van de jackpot.