Oudejaarsloterij 2018

Oudejaarsloterij 2018

Wil jij weten hoe je de Oudejaarsloterij 2018 kunt winnen op Oudjaarsdag? Dit lijkt praktisch onmogelijk. Er zijn zo veel loten en er kan er maar eentje winnen. Toch is dit niet helemaal waar. Er zijn wel degelijk mogelijkheden om je kansen te vergroten. We zullen je vier belangrijke tips waarmee jij nog meer kans maakt om dit jaar miljonair te worden.

 

Tip 1: Koop meerdere loten voor de Oudejaarstrekking

Dit lijkt een hele simpele tip, maar toch is het misschien de aller belangrijkste aanrader. Als je Meer dan 1 lot koopt dan maak je direct een grotere kans om te winnen. Vergeet hierbij niet dat de Staatsloterij altijd een winkans heeft van meer dan 1 op 2.

Oudejaarstrekking spelen

 

Tip 2: Op tijd je Oudejaarsloten loten kopen

Oudejaarstrekking 2018Ook voor de Oudejaarsloterij van 2018 heeft de Staatsloterij een aantal mooie acties bedacht. Zorg er voor dat je voor de kerst je loten voor de oudejaarstrekking hebt gekocht. Doe je dit dan maak je namelijk kans om 100 extra Oudejaarsloten voor de trekking van 31 december 2018.

Dit heeft op zich zelf al een waarde van €3.000 maar je hebt natuurlijk erg veel kans op meer omdat op elk lot je ongeveer 50% kans hebt op een prijs. Natuurlijk valt niet op elk lot de jackpot maar met een prijzenpot van wel €67,5 miljoen vallen er ook extreem veel andere mooie geldprijzen.

 

Tip 3: Ga samen met anderen de Oudejaarsloterij 2018 in

Samen spelen vrienden en/of familie wordt steeds populairder. Met meerdere mensen kun je geld verzamelen om hiermee loten te kopen. De jackpot moet je dan wel delen, maar als je 30 miljoen wint en je deelt dit met zijn tienen bijvoorbeeld dan blijft er per persoon een mooi bedrag over. De Staatsloterij geeft je ook de kans dit gemakkelijk online te gaan doen via groepsspelen. De gewonnen prijs wordt dan automatisch verdeeld onder alle deelnemers.

 

Tip 4: Koop halve Oudejaarsloten

Als je bijvoorbeeld tien hele loten voor 30 euro per stuk te duur vindt dan kun je bij de Oudejaarsloterij van 2018 ook halve loten kopen. Deze halve Oudejaarsloten ook de helft van een heel lot, 15 euro.  Op deze manier kun je toch meerdere loten kopen om zo meer kans te maken op de jackpot. Mocht je deze winnen dan win je hier de helft van, namelijk 15 miljoen euro. Alsnog een hele mooie prijs dachten wij.

Uiteraard blijft de kans op de jackpot niet bijzonder groot maar als je gebruik maakt van bovenstaande tips dan vergroot je de kans op een mooie geldprijs aanzienlijk. Koop je de loten online dan wordt het gewonnen bedrag automatisch op je rekening gestort.