Feestmaand loterijmaand

feestmaandDe donkere dagen zijn alweer een tijdje in volle gang. Tijdens dit gedeelte van het jaar worden de nachten langer, de temperatuur zakt en het weer wordt steeds guurder. De feestmaand december zit er weer aan te komen. Naast Sinterklaas, kerst en oud en nieuw gaan er nog een aantal spectaculaire dingen gebeuren. Nederlandse loterijen pakken groots uit om jou de kans te geven om deze feestdagen onvergetelijk te maken!

Oudejaarsloterij

Zoals elk jaar komt de Staatsloterij ook dit jaar met de Oudejaarsloterij. Tijdens deze extra trekking vlak voor middernacht op oudejaarsdag gaat de jackpot van 30 miljoen euro er uit. Er wordt getrokken uit alleen de verkochte loten dus de jackpot valt gegarandeerd, ongeacht welke cijfers er vallen.. Als je automatisch mee gaat spelen weet je zeker dat je de oudejaarstrekking niet zal missen.

PostcodeKanjer

In de maand december wordt door de Postcode Loterij toegeleefd naar nieuwjaarsdag, dan vindt de trekking plaats van de PostcodeKanjer. Op nieuwjaarsdag tijdens een grote televisieshow wordt de postcode bekend gemaakt van de gelukkige winnaars. Bij deze trekking wordt ongeveer 50 miljoen euro weggegeven. De winnende postcode mag de helft verdelen en de hele wijk mag de andere helft verdelen. De hoogte van de prijs wordt bepaald door het aantal en loten en de periode dat je meespeelt. Als je dus automatisch met meerdere loten meespeelt win je een hoger bedrag dan wanneer je eenmalig met deze trekking meedoet. Hier vind je meer informatie over de PosctodeKanjer van de Postcodeloterij.

Overige loterijen

Ook andere loterijen hebben traditioneel hoge jackpots tijdens de feestmaand. Toeval of niet maar ook de Eurojackpot loopt inmiddels alweer aardig op. Het kan maar zo zijn dat de maximale jackpot van 90 miljoen euro er in december uit zal gaan. Vaak heeft de Lotto ook een hoge jackpot in december en januari en hebben overige loterijen vaak leuke welkomstacties.