PostcodeKanjer 2018

Wil je de PostcodeKanjer 2018 winnen en het nieuwe jaar starten naast Gaston Starreveld? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Ieder jaar zijn er slechts enkelen die dit voor elkaar krijgen. Lees snel verder voor de beste tips en maak je kans zo groot mogelijk.

Postcodekanjer 2018

 

Postcodekanjer 2018, hoe werkt het precies?

Op 1 januari 2018 wordt de winnende postcode bekend gemaakt. De deelnemers die exact de winnende postcode hebben mogen de jackpot verdelen. Met een groot spektakel op televisie mogen de winnaars de cheque met het gewonnen bedrag op het podium in ontvangst nemen.

De laatste dagen van 2017 zal de spanning worden opgebouwd, in welke plaats zal hij dit jaar vallen. Eerst wordt bekendgemaakt waar hij globaal zal worden gewonnen, bijvoorbeeld welke stad of wijk. Pas in de avond van nieuwjaarsdag zal duidelijk worden welke exacte postcode de hoofdprijs te pakken heeft. Naast deze postcode zal een groot deel van de prijzenpot worden verdeeld over de hele wijk.

Nieuwjaarsloterij 2018

 

Wat kun je winnen?

Winnen met je postcode op 1 januari 2018Dit jaar is de hoofdprijs 53,9 miljoen euro. Dit is de grootste jackpot ooit uitgekeerd door de Postcode Loterij. De helft van dit bedrag wordt verdeeld onder de deelnemers met de winnende postcode, de andere helft gaat naar winnaars die in dezelfde wijk wonen maar met een andere postcode.

Welk bedrag win je per deelnemer?

Dit hangt af van wat je lot waard is. Als je meespeelt met de Postcode Loterij spaar je per maand en per lot Kanjerpunten. Hoe langer je meespeelt en met hoe meer loten je dit doet des te groter. Het is dus lastig in te schatten welk deel van de hoofdprijs je wint, maar we kunnen wel zeggen dat het afhangt van de volgende twee zaken:

  1. Het aantal loten waarmee je speelt
  2. Hoe lang je met deze loten mee hebt gespeeld

Zeg je loten dus niet zomaar op en speel met zoveel mogelijk lotnummers mee.

 

Hoe vergroot je de winkans bij de PostcodeKanjer van 2018?

NieuwjaarsloterijJe winkans vergroten is eenvoudiger dan het lijkt. Je hoeft namelijk niet alleen mee te doen met je eigen postcode. Uiteraard is het wel voor de hand liggend en we raden dit ook altijd aan om te doen. Je wilt niet zien dat je hele straat wel wint en jij als enige niet. Maar er zijn meer mogelijkheden om ook met andere postcodes kans te maken. Je kunt namelijk per lot kiezen met welke nummers en getallen in de postcode je mee speelt. Hieronder 5 tips:

  1. Als je verhuist houd je oude postcode ook aan
  2. Kijk waar de PostcodeKanjer vaak valt en kies daar eentje die jou aanspreekt
  3. Vraag of je met een postcode van een vriend mee mag spelen
  4. Kies een postcode waarin jouw geluksnummers zitten
  5. Zoek een willekeurige

Met deze tips vergroot je de winkans omdat je met meerdere verschillende lotnummers meespeelt.

Postcode Loterij

 

Adventkalender

De Nationale Postcode Loterij heeft bij deze PostcodeKanjer 2018 nog wat extra’s bedacht. Wanneer je al meespeelt dan heb je de adventskalender ontvangen. Voor elke dag in december kun je op deze kalender een hoopje openmaken. Zitten er in totaal achter deze hokjes 5 cheques dan win je gegarandeerd 15 euro, hier hoef je verder niets voor te doen.

Heb je het geluk dat je zelfs 7 cheques vindt dan maak je ook nog eens kans op een geldprijs tot wel 50.000 euro. De 15 euro win je gegarandeerd. Door met een extra lot te gaan meespelen en bij de aanmelding de Kanjercode in te vullen ga je direct kans maken. Deze Kanjercode vind je op je adventskalender.

Wil je niet als enige in de wijk met lege handen staan op nieuwjaarsdag zorg dat je in elk geval deelneemt, klik hier om een lot te kopen.