De Vriendenloterij, 7 redenen om mee te gaan spelen!

VriendenloterijDe Vriendenloterij is een van de leukste en populairste loterijen van Nederland! Dit heeft verschillende redenen. Je speelt heel gemakkelijk mee met je mobieltje, je lotnummer is gelijk aan je mobiele nummer. Daarnaast heeft de Vriendenloterij hele leuke prijzen en goede welkomstacties. Lees hieronder 7 redenen waarom je vandaag nog mee moet gaan spelen met de Vriendenloterij.Vriendenloterij spelen

 

1. Leuke prijzen bij de Vriendenloterij

De Vriendenloterij kent een uitgebreid prijzenpakket. De hoofdprijs is 1 miljoen euro. Deze jackpot wordt in januari ook nog eens verdubbeld, net als alle geldprijzen. Naast de hoofdprijs zijn er ook vele andere geldprijzen te winnen. Dit kan oplopen vanaf €250 tot wel €100.000. De geldprijzen bij de Vriendenloterij vallen ook nog eens gegarandeerd.
Autojackpot VriendenloterijNaast geldprijzen is er ook een autojackpot. elke trekking heb je kans op een van de volkswagen Polo’s. Deze auto’s vallen niet elke loting gegarandeerd. Eens in de zoveel tijd maar minimaal een keer per jaar valt de autojackpot gegarandeerd. Er zitten dan veel auto’s in de autojackpot, je maakt dan dus kans op een van de vele auto’s. win je een van de Volkswagens dan win je daarnaast ook nog eens een geldbedrag van €10.000.

Ook zijn er veel overige prijzen te winnen. Deze prijzen worden veelvuldig weggegeven en bestaan uit hele uiteenlopende prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld veel gadgets winnen als een iPad of een iPhone. Kleinere prijzen als een kookboek, een fiets, een tas of een vakantie behoren ook tot de prijzenpot. In totaal worden er per maand meer dan 100.000 prijzen weggegeven.

 

2. Hele goede welkomstacties

StoptegoedBij de vriendenloterij vinden ze het heel leuk als je mee gaat spelen en lid wordt. Daarom geven ze je altijd hele leuke welkomstcadeaus als je automatisch mee gaat spelen. Dit kan variëren van een klein geldbedrag van bijvoorbeeld €15 tot een groot bedrag van wel €60.000. Per moment verschillen de acties wel, houd daarom deze site goed in de gaten voor de meest actuele acties. Zo kan het ook maar zo zijn dat je een cadeaukaart krijgt ter waarde van €120. Hiermee kun je shoppen bij bijvoorbeeld de Mediamarkt of de Bijenkorf. Eigenlijk speel je dan al bijna een jaar gratis mee en maak je ook nog eens kans op verschrikkelijk mooie prijzen.

 

3. Prijzenmarathon Vriendenloterij

Prijzenmarathon VriendenloterijJaarslijks heeft de Vriendenloterij een prijzenmarathon. De naam zegt het eigenlijk al, maar er worden deze maand extra veel prijzen weggegeven, ruim 3050.000. Bij de Prijzenmarathon maak je kans op de jackpot van €1.000.000! Extra veel andere prijzen worden uitgekeerd zoals bijvoorbeeld scooters, telefoons, televisies en laptops. Het leuke is dat de meeste prijzen bestaan een uit een beleving. Hierbij kun je denken aan uitstapjes of vakanties met je vrienden. Winnen bij de prijzenmarathon kan betekenen dat je onvergetelijke beleving wint met je vrienden.

 

4. Grote winkans

De Vriendenloterij heeft een gemiddelde winkans van 1 op 4. dit betekent dat je kans op een prijs ongeveer 1 op 4 is. Speel je een heel jaar mee dan heb je dus kans op verschillende prijzen. De kans op het winnen van een auto in de autojackpot is ongeveer 1 op 5.400. Als je dit vergelijkt met andere loterijen is dit een vrij grote kans.

 

5. Vriendenloterij app

Winkans VriendenloterijSinds kort bestaat er ook een hele handige app waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt. Zo maak je bijvoorbeeld kans op extra prijzen als je een spelletje goed weet te spelen. Ook kun je heel handig zien of je die maand in de prijzen bent gevallen en wanneer de volgende trekking is. Ook profiteer je van gratis ledenvoordeel waarmee je gratis kans maakt op prijzen zoals bijvoorbeeld een hotelovernachting.

 

6. Je hebt je lotnummer al in handen

Bij de Vriendenloterij is je lotnummer al bekend, het is je mobiele telefoonnummer. Je wint al als je de laatste cijfers van je nummer goed hebt. Dit aspect is vergelijkbaar met de Postcode Loterij. Je wilt toch geen prijzen missen als jouw nummer een winnend lotnummer is.

 

Prijzenpot Vriendenloterij7. Goede doelen bij de Vriendenloterij

De laatste reden om mee te gaan spelen met de Vriendenloterij is niet de onbelangrijkste reden. Je steunt namelijk ook veel goede doelen in Nederland. In 2015 is er meer dan 50 miljoen euro uitgekeerd aan goede doelen. Het leuke is dat dit goede doelen zijn bij jou in de buurt en bestaan uit kleinere organisaties en verenigingen. Je kunt zelfs zelf goede doelen aandragen die kunnen worden gesteund.