Meest gekozen loterijDe meest gekozen loterij is de Bankgiroloterij. Uit onderzoek is gebleken dat 71% van de bezoekers van vergelijkloterij.nl deze loterij kiezen. In de Bankgriloterij speel je mee met je bankrekening nummer, de laatste 5 cijfers. Met een winkans van 1/3 heeft deze loterij een hoge winkans, bijna 40%. Bij automatisch meespelen doe je per jaar mee aan 15 trekkingen per jaar waar je kans maakt op leuke prijzen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan prijzen tot € 1.000.000 of aan een auto.

 

Overige loterijen

Op een goede tweede plaats qua populariteit komt de Vrienden Loterij. De Vrienden Loterij heeft vaak erg leuke acties waardoor mensen vaak snel geneigd zijn om mee te gaan spelen. Daarnaast deel je de winst ook eens met je vrienden. Zeker 21% van de bezoekers van deze site kiest voor de Vrienden Loterij. Als je mee gaat spelen met de Vrienden loterij doe je automatisch mee aan 12 trekkingen per jaar. In 2015 werden er ruim 1,6 miljoen prijzen verdeeld over de deelnemers.

 

Lotto en andere loterijen

Ook de Lotto komt voor in de lijst met de meest gekozen loterij. Lotto wordt ook vaak gekozen door de bezoekers van Vergelijkloterij.nl. Met een wekelijkse trekking, hoge jackpots en een uitkeringspercentage van bijna 60% is Lotto dan een uitstekende loterij om aan mee te doen. De Postcodeloterij en de Staatsloterij mogen natuurlijk in deze lijst ontbreken. Dit zijn de bekendste loterijen van Nederland. Met veel trekkingen en hoge jackpots zijn deze loterijen erg leuk om mee te spelen. Vooral tijdens de jaarwisseling pakken deze loterijen groots uit. Daarom zijn dit ook prima loterijen om aan deel te nemen en om miljonair te worden.