Wat is Mijn Staatsloterij?

mijn staatsloterij

Mijn Staatsloterij

Mijn Staatsloterij is het online portaal van de Staatsloterij. Zoals waarschijnlijk al wel bekend, kun je tegenwoordig gemakkelijk online meespelen met de Staatsloterij. De Staatsloterij heeft het online meespelen ook nog eens extra aantrekkelijk gemaakt voor haar leden. Op de website van de Staatsloterij vindt je de mogelijkheid om je aan te melden voor Mijn Staatsloterij. Ten opzichte van een lot kopen in de winkel heeft dit vele voordelen.

 

Voordelen Mijn Staatsloterij

Een korte opsomming van de grootste voordelen:

  • Online meespelen nu nog makkelijker, inloggen en kopen.
  • Via Mijn Staatsloterij maak je direct gebruik van speciale acties
  • Online loten makkelijk checken
  • Eenvoudig jouw abonnement beheren
  • Je raakt nooit je lot kwijt en je mist nooit een gewonnen prijs
  • Groepsspelen beheren

 

Mijn Staatsloterij inloggenLot controleren in Mijn staatsloterij

Ben jij ook altijd bang dat je jouw lot niet nauwkeurig genoeg hebt gecontroleerd? Op Mijn Staatsloterij is dit zeer eenvoudig te doen. Je ziet in één oogwenk wat jouw gewonnen prijs is. Verder kun je bijvoorbeeld snel je gegevens nakijken en kun je ook je abonnementen en groepen inzien. Ook is het mogelijk om de instellingen van groepsspelen te beheren. Gewonnen prijzen worden automatisch en anoniem op je rekening gestort. Alle prijzen worden belastingvrij uitgekeerd.

 

Hoe krijg ik een account?

Om in te kunnen loggen op Mijn Staatsloterij, dien je een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Dit gaat gemakkelijk en snel en zal het online meespelen nog aangenamer maken. Ben je onverhoopt je gebruikersnaam en wachtwoord vergeten? Dan zul je even contact moeten opnemen met de klantenservice van de Staatsloterij. Zij helpen je graag verder.

 

Komende trekkingen Staatsloterij

De Trekking van 10 december is de reguliere trekking van de Staatsloterij. Vandaag kun je nog een online lot kopen of een abonnement afsluiten, zodat je voortaan automatisch meespeelt met de beste trekkingen van Nederland. Je krijgt dat graten een half oudejaarslot en je maakt ook nog eens kans op een straat Oudejaarsloten. Op de laatste dag van het jaar is de fantastische Oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Hierin zijn weer ongelooflijke prijzen in de wacht te slepen, waaronder de jackpot van 30 miljoen euro en 250 Mini’s. Op 1 oktober vind er jaarlijks een gelukstrekking plaats en op konigsdag is er de feestelijke Koningsdagtrekking.