Gelukstrekking

Gelukstrekking Staatsloterij

De Staatsloterij komt wederom binnen met een verfrissende campagne. Normaliter is de trekking van de Staatsloterij immer op de 10e van de maand.

1 Oktober daarentegen is er jaarlijks een supplementaire trekking en wordt maar liefst ieder kwartier een ton rondgestrooid aan eenieder die participeert.

Hoe werkt de Gelukstrekking?

Vanzelfsprekend koop je eerst online een Gelukslot. Heb je alle cijfers en twee letters correct dan win je de koningsprijs van een ton. Heb je de getallen juist, maar de letters ongelukkigerwijze niet dan win je eenvoudigweg €100.

  • Met 1 lot speel je mee met 96 trekkingen!

  • 1 Oktober – Slechts 1 keer per jaar

  • Koop een half lot van €7,50 of een hele van €15

  • Speel alleen of doe sociaal door in een groep mee te spelen

     

gelukstrekking staatsloterij

Met 1 lot speel je mee met maar liefst 96 trekkingen !

Gedurende één etmaal  voltrekt zich ieder kwartier een gelukstrekking. Dat houdt in dat er 24 keer 4 trekkingen = 96 trekkingen zijn. Je kunt nog tot 30 september online je loten aanschaffen of uiteraard naar de winkel spoeden, maar dat is wat onnodig. 1 lot van de gelukstrekking heeft een prijskaartje van slechts 15 euro en voor een straatje van 10 loten mag je €150 betalen. Participeer je al maandelijks automatisch met de Staatsloterij dan speel je dus niet vanzelfsprekend mee met de Gelukstrekking. Hiervoor moet je apart ( online )  loten kopen. Dit kun je allemaal ook inzien in je Account bij de Staatsloterij.

Bestel een half Gelukslot voor €7,50

Als je één ticket van vijftien euro teveel vindt, kun je net als normaal ook met een half lot je geluk beproeven. Voor €7,50 bestel je 1 half lot en win je dus ook de helft van de hoofdprijs. Koop je een straatje halve loten dan betaal je logischerwijs €75,-

Je kunt ook met een groep spelen

Het kan ook socialer. Als jij wint, dan wint de rest ook. Als een ander uit jouw groep het winnende papiertje heeft dan ding jij ook mee in de centen. Maak een groep aan en nodig vrienden uit mee te spelen. Als groepshoofd bepaal jij zelf de hoogte van de contributie.  Bij winst wordt de inleg gelijkmatig verdeeld onder de spelers, omdat de inzet van iedereen hetzelfde moet zijn.