bingo-postcode-loterijDe Postcode Loterij Bingo is weer van start gegaan. Tijdens het spelprogramma Miljoenenjacht op RTL 4 kun je meedoen met je eigen bongokaarten. Elk televisieseizoen komt de Miljoenenjacht weer met de kans op € 5 miljoen. Dit gebeurt met de koffertjes show waarbij de winnende deelnemer een koffer moet kiezen om vervolgens de andere koffertjes een voor een open te laten maken. Deze koffertjes staan voor een bepaald bedrag. Blijven de hoge bedragen in het spel en heeft de finalist zelf een bedrag in de koffer dan kan de prijs oplopen tot miljoenen euro’s. Lees hieronder hoe de Postcode Loterij Bingo precies werkt en hoe je hier aan kan meedoen.

Hoe werkt het?

Als je lid bent van de Postcode Loterij dan speel je automatisch mee met de Postcode Loterij Bingo. Je ontvangt in je brievenbus de bingo kaarten voor de komende uitzendingen van Miljoenenjacht. Je kan ze ook downloaded via de site van de Postcode Loterij zodat je op je smartphone kunt meespelen. Op deze bingo kaarten staan getallen en deze kun je wegstrepen bij het koffertjesspel. Elke koffer heeft een nummer en deze is gekoppeld aan een getal op je bingo kaart. Heb je als eerste bingo dan win je de zelfde prijs als de winnaar op televisie. Vanaf dit jaar win je dan niet alleen, je buurman wint precies dezelfde geldprijs. De bingo valt iedere week gegarandeerd. Bekijk onderstaande video voor een duidelijke uitleg van Winston Gerschtanowitz.

Meespelen met Postcode Loterij Bingo

Meespelen met de bingo van de Postcode Loterij is simpel. Het enige wat je moet doen is lid worden. Je ontvangt dan automatisch de bingo kaarten in de brievenbus. Je kan ook de bingo kaarten downloaded en op je telefoon, tablet of pc meespelen. Voor de televisie kun je dan live de getallen die horen bij de gekozen koffers wegstrepen. Heb je als eerste alle getallen kunnen doorstrepen, dan win je de geldprijs die de winnaar in de studio ook wint. Zelfs je buurman wint dan ook deze prijs. Word lid om kans te maken en wie weet komt Winston binnenkort bij jou langs.

bingo-postcode-loterij