Koopt Nederland loterij loten online?

Waarom online loten kopen?

De belangrijkste reden waarom Nederlanders loterij loten online kopen is het gemak en de flexibiliteit van het internet. Men kan meerdere aankopen tegelijk doen en vaak onder één dak. Internet is tegenwoordig voor het gros van de mensen beschikbaar en men maakt daar dan ook gretig gebruik van. Online shoppen is een trend geworden en wordt tot op de dag van vandaag steeds populairder. Online loten aanschaffen

  • Online kopen steeds populairder
  • Online loten kopen is snel en gemakkelijk
  • Driekwart van de Nederlanders koopt al online
  • Online kopen via mobiel ook in trek
  • Het heeft de toekomst, zo blijkt uit de cijfers

Spelen bedrijven hierop in?

Jazeker! Steeds meer bedrijven bieden zowel een fysieke shop als een online shop aan. Hiermee wordt voldaan aan de vraag van de consument. Online shoppen is veilig en makkelijk. En je kunt als bedrijf steeds beter de juiste doelgroep aanwenden. Neem bijvoorbeeld de loterijen in Nederland. Zij adverteren heel gericht en weten juist die mensen te bereiken, die het wel zien zitten om kans te maken op een miljoen of meer.

Online loten
Wat zijn de voordelen voor loterijspelers?

Niet alleen kan je lot online worden aangeschaft, ook de uitslag kan online worden gecheckt. Je raakt niet meer je loten kwijt tussen alle papieren, zoals dat vroeger nog wel eens gebeurde. Bovendien is opnieuw meespelen een fluitje van een cent. Met een klik op de muis speel je weer mee met de volgende trekking. Daarnaast lees je online ook snel en gemakkelijk wat de visie is van iedere loterij, zodat je weloverwogen een besluit kunt nemen met welke loterij je mee wil spelen. Zo maak je elke keer weer kans op de jackpot.

Hoeveel mensen kopen al online?

Uit onderzoek blijkt dat bijna driekwart van alle loterijspelers hun lot online aanschaft. Het aantal spelers dat hun lot koopt via hun mobiel, is aanzienlijk. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en maken er ook daadwerkelijk gebruik van. Online kopen via de mobiele telefoon heeft de toekomst, zo blijkt uit de cijfers. Steeds meer loterijen ontwikkelen daarom ook apps, om nog makkelijker te kunnen participeren en opzeggen in de loterij.