Het belang van uw eindcijfer

Hoe kies ik mijn eindcijfer?

In de afgelopen jaren hebben speel staatsloterijverschillende onderzoekers onderzocht welke eindcijfers u het hoogste risico bieden om miljonair te worden. Zo ook voor de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij eind december. Het eindcijfer 7 is de meest populaire keuze, vooral omdat deze wordt geassocieerd met het gelukscijfer. Uit onderzoek naar de trekkingen van de afgelopen jaren is echter gebleken dat eindcijfer 9 u de hoogste kans biedt op fantastische prijzen. Doe er uw voordeel mee zou ik zeggen.

Hoeveel levert eindcijfer 9 op?

Het eindcijfer 9 is de afgelopen jaren relatief weinig tot zeer weinig verkocht in tegenstelling tot bijvoorbeeld het altijd populaire eindcijfer 7. Toch leverde eindcijfer 9 in totaal ruim 30 miljoen euro op. Bijna 40 euro aan prijzengeld per verkocht lot! De populariteit van het laatste lotnummer heeft dus blijkbaar totaal geen significant verband met het te winnen geldbedrag op dit lotnummer. Stap dus eens af van uw bijgeloof en ga eens voor een nummer dat niet direct uw eerste voorkeur zou hebben.

Klik hier voor een actueel overzicht van de Nederlandse loterijen met jackpot, winkans, loterij acties en losprijzen.

Is winnen geluk hebben?

Meespelen StaatsloterijNatuurlijk is het niet zo dat een bepaald laatste lotnummer u per definitie meer oplevert in de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij, maar statistieken zijn statistieken en ze helpen u misschien wanneer u er moeite mee hebt een eindcijfer te kiezen. U kunt er overigens ook voor kiezen om de keuze niet zelf te hoeven maken. Als u een Eindejaarslot koopt via internet, dan kunt u namelijk aangeven dat de computer random een lotnummer moet selecteren voor u. Wees niet bang dat de computer daarbij een niet populair nummer kiest, uiteindelijk is het namelijk zo dat ieder lotnummer per trekking u evenveel kans biedt op een leven zonder zorgen.

 

Informatie op een rij

  • Laatste lotnummer 7 meest populair
  • Eindcijfer 9 leverde het meeste geld op in de afgelopen jaren
  • Eindcijfer 2 daarentegen het minste
  • Bij iedere trekking is de kans op de jackpot gelijk per lotnummer
  • Koop nu een heel Oudejaarslot voor 30 euro
  • De Jackpot staat weer op 30 miljoen euro