De rationele mens

vergroot je winkansAl sinds lange tijd heeft de mensheid een drang naar een zo hoog mogelijke effectiviteit, in het omgaan met de risico’s die het leven ons bied. Zo is de rationele mens telkens bezig om een zo groot mogelijk gewin voor zichzelf te verwerven. Deze kansberekening biedt de mens de potentie om, ondanks onzekerheden, toch gefundeerde keuzes te maken.

 

Winkans

Kansberekening is zodoende een important aspect van het leven. Je kunt je inbeelden dat ook de keuze voor een bepaalde loterij af kan hangen van de kans op het binnenslepen van prijzen. Voor u als loterijspeler is het van eminent belang te weten welke loterij u de hoogste winkans oplevert.

 

Winnen doe je met de Staatsloterij

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Uit onze eigen research is onomstotelijk gebleken dat de Staatsloterij u de hoogste winkans biedt. Met een kans van 1 op 1,8 bent u haast safe voor het binnenslepen van een prijs. Kortweg houdt deze kans in dat wanneer u 1,8 lot aanschaft, daarvan 1,0 lot in de prijzen valt.

 

En de rest van de loterijen?

De Staatsloterij laat alle andere loterijen mijlenver achter zich qua winkansen. En is voor u als participant van de loterij het meest aantrekkelijk voor het in de wacht slepen van prijzen. Al zijn er ook nog andere loterijen met lucratieve winkansen. Deze worden hieronder verder belicht.

 

De Bankgiroloterij

De hoogte van de prijzen is in de hele calculatie overigens niet meegenomen. Zo zijn er ook andere loterijen die aantrekkelijke winkansen leveren. Neem bijvoorbeeld de Bankgiroloterij met een winkans van 1 op 3. Eenvoudig uiteengezet betekent dit voor u dat wanneer u 30 loten koopt, u 10 keer zult winnen! Doordat de prijzen per loterij afwijken van elkaar kan het maar zo zijn dat u, ondanks de iets lagere winkans, toch hetzelfde prijzengeld int.

 

En de andere loterijen?

De Staatsloterij en de Bankgiroloterij bieden u de hoogste winkans, al biedt dit uiteraard geen garantie. Ook andere loterijen als Lucky Day (1/5,7), Postcode Loterij (1/3,6), Vriendenloterij (1/4,6) en de Lotto (1/5,7) bieden u lucratieve winkansen. Doe er uw voordeel mee en kies voor de loterij die u de meeste winkans biedt!