Voor welke loterij kiest u?

Waarop kan worden vergeleken?

keuze kiezen loterij aspectWanneer je besluit om te participeren in één van de vele loterijen die Nederland ons biedt, dan moet je voor jezelf bepalen welke loterij het beste aansluit bij jou. Er zijn veel verschillende punten waarop je voor een bepaalde lotenkansspel zou kunnen kiezen. Wat de loterijspeler het belangrijkst vindt, is voor iedereen verschillend. Op de volgende aspecten zou je kunnen beoordelen:

  • Wat is de meest gekozen?
  • Welke biedt mij de hoogste winkans?
  • Welke heeft het hoogste uitkeringspercentage?
  • Welke steunt de meeste goede doelen?

Waarschijnlijk zijn er nog meer punten waar een meespeler rekening mee houdt bij de keuze voor een loterij. De hierboven genoemde punten behoren echter wel tot de meest relevante vragen die men zich kan stellen.

Wat is de meest gekozen loterij?

Mensen vinden het vaak fijn om te zien hoe vaak anderen dezelfde keuze hebben gemaakt als henzelf. Daarom is dit aspect enorm belangrijk bij de keuze voor een lotenkansspel. Het laat zien dat ook veel andere meespelers ervoor hebben gekozen mee te spelen met jouw keuze. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat de keuze voor deze meest gekozen ook de beste is, maar het feit dat zoveel mensen voor dit kansspel gekozen hebben wil absoluut wel wat zeggen.

Welk lotenkansspel biedt de hoogste winkans?

Als je meedoet, dan gaat het de speler vaak om één ding. Winnen! En wat is er dan makkelijker dan te weten welke verloting jou de hoogste winkans biedt? Deze winkans geeft namelijk aan hoe groot de kans is dat je met een gekocht lot ook daadwerkelijk in de prijzen zult vallen. Het is een uitstekende voorspeller voor de winst die je uiteindelijk zult kunnen behalen uit deze desbetreffende verloting.

Welke verloting heeft de hoogste uitkeringspercentage?

De meespeler wil vaak graag weten hoeveel van zijn of haar ingelegde kapitaal, daadwerkelijk in de prijzenpot gaat. Dit aspect van de lotenkansspel geeft mogelijk aan hoe hoog de prijzen zullen zijn, die worden uitgekeerd. Het is natuurlijk fantastisch dat iedere geïnvesteerde euro ook weer uitbetaald wordt, maar zo werkt het in de praktijk natuurlijk niet.

Welk kansspel steunt de meeste goede doelen?

Ook dit punt is voor veel meespelers erg belangrijk. Het meespelen biedt hen op deze manier niet alleen de kans om grote geldprijzen in de wacht te slepen, ook de natuur, cultuur of medemens wordt op deze manier geholpen. Het aantal goede doelen dat een bepaald lotenspel steunt, is daarom ook een erg belangrijk aspect waarop men kiest voor één van de vele kansspelen in Nederland.

Waar vindt u meer informatie?

Op deze website hebben we voor u een overzicht gemaakt van alle loterijen. De aspecten die hierboven zijn besproken zijn allemaal uitgelicht. U als speler heeft op deze wijze in één oogopslag helder voor welke u moet kiezen. Op welk aspect u daarbij wilt vergelijken, is volledig aan uzelf. We wensen u veel succes bij het maken van een keuze!