Oudejaarstrekking Staatsloterij; een update

Hoe staat het ervoor?Meespelen met de Staatsloterij

Met nog ongeveer twee weken te gaan tot oud en nieuw, vindt de verkoop van
staatsloten voor de oudejaarstrekking weer gretig aftrek. Terwijl we aan het plannen zijn wat we gaan doen op oudejaarsavond, denken we al stiekem aan de jaren erna. Wat nou als de jackpot op mijn Staatslot valt? Met een oudejaarslot kan 2014 op een fantastische manier beginnen voor jou.

  • De jackpot van de oudejaarstrekking staat op 30 miljoen euro
  • Koop nu snel een oudejaarslot en speel mee
  • Vorig jaar viel de prijs in Groningen
  • Het eindcijfer was toen 3

Win jij de jackpot?

Naast de ontelbare ‘kleinere’ prijzen, staat de jackpot dit jaar op een bedrag van maar liefst 30 miljoen euro. Dat krijg je niet op in je leven! In totaal geeft de Staatsloterij een prijzenpakket weg van 67,6 miljoen euro. Ja inderdaad, je leest het goed! Alle prijzen vallen gegarandeerd (behalve de Jackpot) en de prijzen zijn allemaal belastingvrij!

Grijp je kans

Als er al een moment bestaat waarop je eens een gokje zou moeten wagen, dan is het op oudejaarsavond. Een nieuw jaar levert vaak nieuwe kansen op en veel mensen dromen weg bij de gedachte van een financieel onafhankelijk leven. Ze zeggen vaak ‘geld maakt niet gelukkig’, maar het is wel lekker om je er geen zorgen over te hoeven maken!

VoMeespelen oudejaarsloterijrig jaar?

Vorig jaar werd er 30 miljoen euro gewonnen in Groningen. De winnaar gaf een deel weg aan een naaste en vervulde zo de al zo lang gekoesterde droom van deze persoon. Eerdere plekken waar de jackpot viel waren Oosterhout, Arnhem en Kapelle. Eindcijfer 3 was vorig jaar het winnende jackpoteindcijfer. Op het eindcijfer 9 is het vaakst iets gewonnen. Doe er je voordeel mee!