Nieuw jaar, nieuwe kansen met de Staatsloterij

Speel mee met de Staatsloterij in 2014

Nu de feestelijke decembermaand Nieuwjaarsloterijweer afgesloten is en velen onderons nieuwe wensen en dromen hebben voor het nieuwe jaar, is het weer tijd om je te wijzen op de mogelijkheid om deze misschien wel te vervullen. De Staatsloterij heeft namelijk weer een enorme prijzenpot voor het nieuwe jaar vastgesteld. Maar liefst een bedrag van 430 miljoen euro! En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl ook nog eens belastingvrij.

  • Nieuwe acties bij de Staatsloterij
  • Een jaarlang gratis meespelen
  • Wat is jouw droom, vervul hem door naar de Facebook-pagina van de Staatsloterij te gaan
  • Meespelen vanaf 3 euro
  • 430 miljoen euro prijzengeld voor 2014

Grote winkans staatsloterij

Is er iets veranderd in deze loterij?

Nee. Zoals je van de Staatsloterij gewend bent kun je ook dit jaar weer meespelen met 1/5, ½ of een heel lot. Daarnaast kun je eventueel weer kiezen om mee te spelen met een straatje of een hele straat. Niets nieuws onder de horizon. Over ruim een week vindt de eerste trekking alweer plaats. Vergeet dus niet om u via deze pagina te verzekeren van een Staatslot en speel mee om die fantastische prijzen.

Nieuwe actie?

Ja. De Staatsloterij wil het jaarspeel staatsloterij goed beginnen en heeft daarom een nieuwe actie opgezet. Als je online een Staatslot koopt, dan maak je kans op een jaarlang gratis meespelen met de Staatsloterij. Je maakt zodoende iedere maand kans op bijvoorbeeld de hoofdprijs van een miljoen of misschien wel de jackpot. Sluit nu een abonnement af of koop een lot en participeer in deze winactie!

2014 een fantastisch jaar?

Laat de Staatsloterij weten wat jouw dromen zijn voor het nieuwe jaar. Dit kun je doen via de Facebook-pagina van de Staatsloterij. Met een beetje geluk kan jouw jaar daarna niet meer stuk. Al deze nieuwe acties maken jouw kansen op mooie prijzen alleen maar groter. Wacht niet langer en profiteer van al dit moois!