Loterijwinnaars in het nieuws

De vrouw die haar lot weggaf

In het voorjaar van 2012 won een vrouw uit Californië de loterij. Ze besloot om het gewonnen geld weg te geven aan de armen. Toen zij in een sigarenwinkel een nieuw lot wou kopen, kwam ze een arme man tegen. Ze gaf de man, naar eigen veronderstelling een briefje van 100. Het bleek echter het lot te zijn die ze net had gekocht. De arme man was al weg en op datzelfde lot viel een prijs van ruim 250.000 dollar. De man werd nooit meer gevonden.

  • Koop online je lot, zodat je hem nooit kwijtraakt
  • Online loten kopen gaat snel en gemakkelijk
  • Maak goede afspraken over het verdelen van de prijs
  • De Staatsloterij geeft je de hoogste winkans

Familieruzie om jackpot

Loterij Winnen Jackpot StaatsloterijOok in 2012 won een familie in Zweden
de jackpot van 3,5 miljoen euro. Na het winnen van de jackpot begon echter een ruzie over wie het lot daadwerkelijk had gekocht. De ruzie liep uit de hand en werd uiteindelijk beslecht door naar de rechtbank te stappen. Tot op de dag van vandaag loopt de ruzie nog. Het is dus aan te raden om van tevoren te bespreken hoe de eventuele jackpot onder de spelers wordt verdeeld.

Meespelen StaatsloterijLot in papierbak

Begin 2013 zat een man uit Amsterdam vast in een ondergrondse papierbak. Hij was erin geklommen omdat zijn staatslot in de container was gevallen. De brandweer moest uitrukken om de man uit zijn benarde situatie te halen. Helaas voor de man bleek dat op het verloren lot geen prijs was gewonnen. Hij kon het echter niet verkroppen dat hij nooit zou weten of hij iets gewonnen had, als hij niet die papierbak ingeklommen was.

Toch meespelen?

Ben je na het lezen van deze verhalen nog overtuigd van het meespelen met de loterij? Kies dan voor een staatslot van de Staatsloterij. Het geeft je de hoogste winkans en het grootste uitkeringspercentage. Koop je lot online, dan zul je hem ook nooit kwijtraken.