Loterij in plaats van vuurwerk?

Alternatief voor vuurwerk?

Meespelen met de StaatsloterijIeder jaar wordt er weer voor miljoenen euro’s vuurwerk de lucht in geschoten tijdens oud en nieuw. De crisis lijkt hier geen invloed op te hebben. Het is een traditie die ieder jaar weer in stand wordt gehouden. Maar wat als we deze miljoenen eens ergens anders in zouden steken? Bijvoorbeeld in het kopen van een Staatslot?

  • Nederland steekt ieder jaar voor miljoenen vuurwerk af
  • Bespaar op vuurwerk, koop een staatslot
  • Spek de kas en win meer
  • Geniet op de langere termijn

Wat voor effect zou dit hebben?

De miljoenen die we normaal de lucht in schieten zijn we kwijt. Natuurlijk geniet je van het moment, maar dat is maar van korte duur. Het winnen van een miljoen euro geeft je echter wat langer plezier. Jarenlang zul je onbekommerd kunnen genieten van de dingen die je altijd al hebt willen doen.

Oudejaarslot Oudejaarstrekking Staatsloterij Winnen JackpotEen grotere prijzenpot?

Natuurlijk is het zo dat wanneer je jouw vuurwerkgeld zou inzetten om een staatslot te kopen, de prijzenpot enorm gespekt wordt.
Op deze manier zorgen we er met z’n allen ook nog eens voor dat Nederland schoon blijft en er minder vuurwerkslachtoffers te betreuren zijn. Het lijkt in alles op een win-win situatie.

Geen vuurwerk meer?

Vuurwerk blijft mooi en iedereen is het er wel over eens dat deze traditie moet blijven bestaan. Maar geef bijvoorbeeld eens iets minder uit aan het kopen van vuurwerk. Koop in plaats daarvan een lot in de Staatsloterij en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van één van die vele mooie prijzen dit jaar.