Loterij en winkansen

Winkansen Nederlandse Loterijen

Winkansen Nederlandse loterijAls u aan een loterij mee doet dan bent u natuurlijk benieuwd naar uw winkansen. Deze kunt u bij iedere loterij afzonderlijk bekijken. Er zijn loterijen waarbij u dagelijks mee kunt spelen, maar ook wekelijks en maandelijks behoort tot de mogelijkheden. Hoe groot uw winkansen zijn is natuurlijk afhankelijk van hoeveel spelers er mee doen aan de loterij, maar ook met hoeveel loten u meespeelt. Hoe meer loten u heeft bij een loterij, hoe groter de winkansen voor u zijn.

Maar dan zijn er nog winkansen speciaal voor de jackpot, voor de eerste prijs en voor andere (geld)prijzen. Deze zijn variërend per loterij. Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat de Nederlandse loterijen u een grote winkans bieden, er is namelijk niet alleen maar de hoofdprijs die gewonnen kan worden. Er zijn altijd kleinere prijzen die u kunt winnen dus de kans dat u een prijs wint is groot. Bij de Vriendenloterij is het zelfs zo dat wanneer u een prijs wint ook uw vrienden deze prijs kunnen winnen! U kunt zien dat de winkansen  bij bepaalde loterijen net iets groter zijn.

 

De prijzen bij de loterijen vergroten de winkansen

Hoe meer prijzen er zijn, hoe groter ook uw winkansen zijn bij een loterij. Het zorgt er voor dat u gaat genieten van de voordelen want als u eenmaal weet welke prijzen er uitgedeeld worden gaat u wellicht meer loten kopen. Hoe meer loten u heeft, des te meer winkansen u heeft. Per lot kunt u namelijk kans maken op een speciale prijs, dat kan de jackpot zijn of een ander geldbedrag, maar er worden vaak ook andere prijzen uitgedeeld zoals een vakantie, een auto, een dvd-speler of een filmcamera. Zo ziet u dat er meerdere winkansen zijn voor u.

Als u een loterij zoekt met de meeste winkansen dan is het goed om te kijken waar veel trekkingen worden gedaan, waar veel prijzen worden weggegeven en waar dat u mee kunt spelen met veel loten. Dan kunt u ook nog kijken wat het u gaat kosten als u mee gaat spelen, maar de kans is groot dat u toch voor de winkansen gaat. Ontdekt u daarom nu welke loterijen hier om bekend staan en probeer het eens een paar keer. Wanneer u dan veel prijzen wint dan weet u meteen dat u de juiste loterij heeft gekozen met de grootste winkansen.