Het gemak van online loten kopen

Waarom online loten kopen?

online lotenEr zijn nog steeds burgers in Nederland die het heerlijk vinden om op hun rijwiel naar de sigarenzaak te gaan en daar hun lot te kopen. Het is voor veel loterijspelers een vaste routine geworden. Echter kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hun kanslot vanuit huis aan te schaffen. Vrijwel alle loterijen bieden hiertoe namelijk de mogelijkheid. Simpel, snel en gemakkelijk!

  • Loten zijn vaak online aan te schaffen
  • Snel, gemakkelijk en eenvoudig
  • Digitaal checken of je prijs hebt
  • Online lot ontvang je vaak in je mailaccount
  • Prijzen innen via internet
  • Geen prijs, dan snel nieuw lot aanschaffen

Hoe werkt online loten kopen?

Het gros van de loterijen biedt op hun site de possibiliteit om een lot online aan te schaffen. Je geeft zelf aan welke variant je ambieert. Wil je automatisch meespelen? Of ga je eenmalig voor de jackpot? De keuze is aan jou. Heb je een keuze voor een loterij gemaakt? Dan maak je geld over naar de loterij en ontvang je dikwijls je lot online in je mailaccount.

Wanneer online loten kopen?

Wanneer je een online lot moet kopen, is per loterij afhankelijk. Ieder kansspel hanteert meestal een andere trekkingsdatum. Houd dit zelf goed in de gaten wanneer je meespeelt. De Staatsloterij heeft bijvoorbeeld een trekking op iedere tiende van de maand. Het is dan ook important dat je vóór deze datum je Staatslot online hebt gekocht.

Online loten, online checken?

Net als dat je winloten sinds dit decennium op internet kunt kopen, kun je tegenwoordig ook je gewonnen prijzen digitaal bekijken en innen. Ga naar de website van de desbetreffende loterij en bekijk zeer eenvoudig welke prijs jij in de wacht hebt gesleept. Geen prijs of jackpot? Dan ben je meteen op de goede plek om weer een digitaal lot te kopen. Waarom zou je het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan?