Gaat u ook goed het nieuwe jaar in?

Wat is de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij?

Oudejaarstrekking Staatsloterij Jackpot
Al sinds jaren maakt de Staatsloterij een knalfuif van oudejaarsavond. Voor uzelf is het grenzend aan zekerheid al een mooi feestje, maar deze loterij wil de avond en wellicht het nieuwe jaar nóg meer glans geven. Hoe? Door mee te spelen aan de exclusieve trekking, waarin exorbitante bedragen binnen gehengeld kunnen worden.

Fantastisch het nieuwe jaar in

Ieder jaar wordt de meespeler van de misschien wel populairste trekking verrast. Ook dit jaar ligt er weer een enorme geldprijs in het verschiet. De hoofdprijs ligt dit jaar namelijk op maar liefst 30 miljoen euro. Zoveel krijgt u volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet eens op! En misschien wel niet in uw gehele verdere leven.

Hoe speel ik mee?

Koop in ieder geval vóór 31 december een zogenaamd Oudejaarslot van de Staatsloterij. Dit Oudejaarslot kost u 30 euro. Deze 30 euro bieden u de kans op een unieke gebeurtenis, die uw leven drastisch op de kop zal zetten. Natuurlijk kunt u ook meespelen met een half lot, een straat of een halve straat.

Wacht niet te lang

Al vele andere gelukbeproevende Nederlanders gingen u voor de afgelopen maand oktober. Ieder jaar weer nemen miljoenen Nederlanders deel aan de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Een nieuw jaar voor de boeg betekent voor veel mensen ook een jaar met nieuwe kansen. Deze nieuwe kans biedt de Staatsloterij u. Maak hier dankbaar gebruik van en zorg dat u als één van de eerste landgenoten knallend en proostend op een mooi leven het nieuwe jaar ingaat.

 
Voordelen op een rij

  • Meespelen kan al vanaf 30 euro (jackpotkans) of 26 euro (zonder jackpotkans). Daarnaast kunt u er voor kiezen om een half lot te kopen.
  • De prijzenpot is gigantisch.
  • Als klap op de vuurpijl ligt de jackpot dit jaar op het enorme bedrag van 30 miljoen euro.
  • Als één van de eersten fantastisch het nieuwe jaar in.
  • Geen zorgen meer voor de rest van uw leven!