De oudejaarstrekking, meespelen uit traditie

Wat is de oudejaarstrekking?

Oudejaarstrekking Staatsloterij Winnen JackpotDe oudejaarstrekking staat al sinds jaar en dag bekend onder spelers van de Staatsloterij. Naast de vele trekkingen waaraan de loterijspeler kan meedoen, organiseert de Staatsloterij ieder jaar weer een extra trekking in december. Deze trekking heeft inmiddels een nationale bekendheid verworven. Veel mensen kopen in december een lot. De één doet dit impulsief, maar voor de meeste mensen is het een ware traditie geworden.

  • Oudejaarstrekking biedt de hoogste prijzen
  • Het meespelen is een traditie in Nederland
  • Meespelen is relatief goedkoop
  • Goed het nieuwe jaar in
  • Deel je loten en maak samen kans

Is de oudejaarstrekking werkelijk een traditie?

De oudejaarstrekking werkt als een magneet op mensen die voor het nieuwe jaar weer vele goede voornemens hebben. Voor een relatief klein bedrag kun je namelijk meespelen in de oudejaarstrekking en de prijzen zijn daarentegen gigantisch. Het werkt in op het inbeeldingsvermogen van de Nederlander. Wie droomt er nu niet van een enorme geldprijs in het nieuwe jaar? Daarom trekt Nederland in december massaal naar de sigarenwinkel of koopt het een lot online.

Iedereen doet mee, jij ook?

Wanneer je op 31 december gezellig met familie en vrienden zit, is er altijd wel iemand die een staatslot heeft gekocht. Natuurlijk gun je het de ander ook, maar jij wil toch ook net als je vriend of familielid in de prijzen vallen? Daarnaast zou je ook kunnen afspreken om de gewonnen prijzen te delen. Zo maak je meer kans en kost het je minder geld. Je zou ook met de hele familie geld bij elkaar kunnen leggen. Samen spelen, samen rijk!

Ga jij ook goed het nieuwe jaar in?

’s Nachts om 12 uur gaan dan eindelijk die vuurpijlen de lucht in, om je heen wordt er geproost en wenst men elkaar een goed nieuw jaar. De grootste knaller van het jaar kun jij op dat moment maken. Door in het bezit te zijn van een oudejaarslot. Laat jouw kans niet voorbij gaan, en ding zo snel mogelijk mee naar de mooiste prijzen van Nederland.