6 tips om de loterij te winnen!

Benieuwd hoe je de kans op het winnen van de loterij flink kunt verhogen en de jackpot kunt winnen? Lees dan onderstaande 6 tips:loterij-winnen

 

Tip 1: Kritische vergelijkers winnen eerder

Misschien wel de belangrijkste tip: vergelijk eerst alle Nederlandse loterijen op winkansen. De ene loterij heeft misschien wel een grotere winkans op het winnen van een kleine prijs, maar hoe groot is de kans op het winnen van de jackpot eigenlijk? Bekijk hier een handig overzicht van alle loterijen en haar winkansen.

Tip 2: Koop meerdere loten.

De kans op een prijs bij de Staatsloterij is 1 op 1,8. Dat houdt in dat als je 18 loten zou kopen, er statistisch gezien op 10 loten daarvan een prijs zou moeten vallen. Het bestellen van meerdere loten betekent dus logischerwijs een grotere kans op het winnen van de hoofdprijs.


Tip 3: Vergelijk de uitkeringspercentages.

Sommige loterijen zijn verplicht een deel van haar inkomsten te schenken aan goede doelen of moeten er belasting over betalen. Andere loterijen hoeven dit weer niet. Loterijen die inkomsten moeten afstaan kunnen dus simpelweg ook minder uitkeren aan de deelnemers. Vergelijk daarom van alle loterijen de uitkeringspercentages in dit overzicht.

Tip 4: Speel automatisch mee.

De meeste loterijen bieden de mogelijkheid om automatisch mee te spelen, zodat je geen trekking mist. Geen trekking missen betekent een hogere kans op het winnen van de loterij. Bekijk in dit artikel met welke loterijen je automatisch kunt meespelen zodat je altijd verzekerd bent van deelname.


Tip 5: Speel mee met álle loterijen

Er zijn in Nederland 6 grote loterijen waaraan je kunt deelnemen. De Staatsloterij, Bank Giro Loterij, Lotto, Nationale Postcode Loterij en de Vriendenloterij. Door met alle loterijen mee te spelen weet je zeker dat je geen kansen misloopt. Hier vind je een handig overzicht van alle loterijen waaraan je kunt deelnemen.

Tip 6: Kijk verder dan je neus lang is

Niet alleen in Nederland zijn er loterijen. Kijk je verder dan je neus lang is dan zijn er ook een hele boel buitenlandse loterijen waaraan je kunt mee doen. Vaak ook nog eens met meerdere trekkingen per week en veel hogere jackpots. Extra vaak kans dus op nog meer en hogere jackpots!